Skiathos Palace Cup 2023

The Skiathos Palace Cup 2023

Για 6η χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα του Ναυτικό Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Δήμου Σκιάθου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον ιστιοπλοϊκό αγώνα τύπου Match Race, The Skiathos Palace Cup 2023 ,το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023, στο μαγευτικό όρμο των Κουκουναριών και υπό την πεντάστερη φιλοξενία του The Skiathos Palace Hotel!

Για μια ακόμη φορά , το The Skiathos Palace Cup, αποτέλεσε σταθμό του Hellenic Mαtch Racing tour, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 10 του χρόνια!
 
Οι Νικήτριες ομάδες του The Skiathos Palace Cup 2023 είναι:
1ος Νικητής: Η ομάδα του Γουργιώτη Βασίλη με Crew τους Γιώργο Τσουλφά και τον Παναγιώτη Μαγουλά , από τον Ι.Ο.Π.
2ος Νικητής: Η ομάδα του Σάρκου Γιάννη με crew τους Βαγγέλη Αντωνόπουλο καιτον Βλάση Σκουλή , από το Ν.Ο.Β.Α.
3ος Νικητής: Η ομάδα του Σάρκου Νίκου με crew τις Ιουστίνη Θεοδωράκη και Κλεοπάτρα Χασκή, από το Ν.Ο.Β.Α.

Νικήτρια ομάδα για τη King of the Castle για τις 5-7 θέσεις η Ομάδα του Γαλανού Κάρολου με crew το Νίκο Σταυρίδη και τη Πηνελόπη Γεραμπίνη , από το Ν.Ο.Β.Α.

Race Manager του αγώνα για μια ακόμη φορά ήταν ο ολυμπιακός προπονητής και πολύτιμος συνεργάτης του ΝΟΣ, Θανάσης Πινιάρης, από τον ΝΟΒΑ, και κριτές του αγώναήταν οι διακεκριμένοι κ. Τάκης Νικηφορίδης και κ. Σταύρος Σμυρλής.

Το Εvent Management, ανέλαβε και φέτος, η γνωστή εταιρεία , με πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις στο ιστορικό της, TRINITY EVENTS και η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Φωτογράφος της διοργάνωσης είναι και φέτος ο εξαιρετικός Βαγγέλης Φραγκούλης ενώ η ICARUS Sports για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα σε δυναμικά βίντεο και οι GROOM THERAPY φρόντισαν τη μουσική και τον ήχο στις δεξιώσεις της διοργάνωσης.

Παράλληλα με τους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες, στην αμμουδιά των Κουκουναριών, το Σάββατο 06/05 έλαβε χώρα το School Project, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Παράλληλα η ARISTON TEAM του 9ου Γυμνασίου Βόλου πραγματοποίησε δεντροφύτευση, στο βιότοπο.

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, μέγας χορηγός του αγώνα, φιλοξένησε, τους αθλητές, τη κριτική επιτροπή, τους συντελεστές του αγώνα, καθώς και καταξιωμένους δημοσιογράφους και προσκεκλημένους, αφήνοντας όπως πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ παράλληλα αποτέλεσε και την κερκίδα του αγώνα δίνοντας την δυνατότητα στους θεατές να απολαύουν θαυμάσιες εικόνες από τις αναμετρήσεις των πληρωμάτων μέσα στη θάλασσα.
Σημαντική και αισιόδοξη ήταν και η παρουσία δεκάδων εθελοντών στον αγώνα αυτό, με πρώτους τους γονείς των αθλητών του ΝΟΣ, καθώς διακρίνεται η συλλογικότητα, ο εθελοντισμός η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη προς το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του The Skiathos Palace Cup 2023
Μέγας Χορηγός : THE SKIATHOS PALACE HOTEL
Χρυσοί Χορηγοί: Langlois grain transport, Σχολή ταχυπλόων Σγουρός Ευγένιος,
Αργυροί Χορηγοί: Vechro, RED-Transport &Logistics
Χάλκινοι Χορηγοί: LALIZAS life saving, Coca-Cola 3 ε
Υποστηρικτές: ΡΙΖΑΚΟΣ, S/M ΣΚΛΑΒΕΝΊΤΗΣ, S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ, EXANTAS Bar-Restaurant, GINFISH Coctail-bar, ΕΦΗΜΕΡΙΣ, Fresh Line Cosmetics, Nautical Gifts, TravelBizz, Trinity Travel και τα πρατήρια υγρών καυσίμων Eλίν Μιτζέλου Σ. Κων/νου και EKO Ράπτης Γεώργιος.
 
Τον Παναγιώτη Διολέττα και τα Diolettas Watersports για τη φιλοξενία στην αμμουδιά των
Κουκουναριών.

Τους : Στέφανο Κουφίδη (Skiathos boαt Hire), Βασίλη Μουρεσιώτη (Skiathos Boats), Τάσο Μελαχροινό (Porto Nostos watersports), Ραφαήλ Καραλή (RK Boats), και τον Αργύρη Καλημάνη για την παραχώρηση ταχυπλόων σκαφών για τη διεξαγωγή του αγώνα και τουςχειριστές των ταχυπλόων για το στίβο του αγώνα: Ιάσονα Πινιάρη, Δημήτρη Καραθάνο, Αργύρη Καλημάνη και τα μέλη του ΝΟΣ και τους εθελοντές!

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι Skiathos Life, ΕΝΑΛΙΟΝ, Maritime Economies & Hellas Tour Crisis monitor, Greek Trav el Pages,Travel Daily News, Elnavi, Reporter, Capital.gr, Airnews, Boats & Yachting, Cyprus Yachting, Happy Life Magazine, Piraeus 365, Fay’s Control, Update Times, Port City.

Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά, όλους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην διεξαγωγή της διοργάνωσης The Skiathos Palace Cup 2023!!!
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για του χρόνου, υποσχόμενοι για περισσότερες δράσεις, περισσότερα event και περισσότερη ιστιοπλοΐα.
 
Καλές θάλασσες!

© 2024 NCS. All Rights Reserved. Web Design & Hosting by MathinosNet